Novosti

MINISTAR ZDRAVLJA I SOCIJALNE ZAŠTITE REPUBLIKE SRPSKE POSJETIO ZAVOD ZA FORENZIČKU PSIHIJATRIJU SOKOLAC

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić posjetio je danas Zavod za forenzičku psihijatriju Sokolac gdje je sa rukovodstvom te ustanove razgovarao o trenutnom stanju u Zavodu. Ministar Šeranić je rekao da je izuzetno zadovoljan stanjem u ovoj ustanovi i pohvalio sadašnje rukovodstvo na ostvarenim rezlultatima u relativnom kratkom periodu.

VD direktora Bojan Koprivica razgovarao je sa ministrom Šeranićem o Konferenciji „Drugi forenzički susreti Sokolac“ koju organizuje Zavod za forenzičku psihijatriju Sokolac pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske. Takođe, ministar je istakao da stoji na raspolaganju ovoj ustanovi i da će podržati otvaranje stomatološke ambulatne u Zavodu.

VD direktor Zavoda i ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske razgovarali su i o popunjavanju kapaciteta Zavoda za forenzičku psihijatriju, gdje je ministar naveo da će se anagažovati za premještanje preostalih pacijenta iz Federacije BiH u ovu ustanovu.


JZU „Zavod za forenzicku psihijatriju Sokolac“, 2019

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *