Novosti

ODRŽAN RADNI SASTANAK DIREKTORA ZDRAVSTVENIH USTANOVA IZ SOKOCA SA DIREKTOROM JZU BOLNICE ISTOČNO SARAJEVO

Danas je u prostorijama Zavoda za forenzičku psihijatriju Sokolac održan radni sastanak kome su prisustvovali VD direktora JZU Zavod za forenzičku psihijatriju Bojan Koprivica, direktorica JZU Specijalna bolnice za psihijatriju Sokolac Biljana Renovica Cvijetić, direktorica JZU Dom zdravlja „Dr Ljubomir Ćeranić“ Adrijana Stanar, direktor JZU Bolnica Istočno Sarajevo Nebojša Šešlija i odbornik grada Istočno Sarajevo Mirko Čolović.
Na sastanku se govorilo o ukupnom stanju u oblasti zdravstva, kao i o mjerama koje je potrebno poduzeti kako bi zdravstveni sistem na najkvalitetniji način mogao odgovoriti na zahtjeve svih korisnika.


Direktori zdravstvenih ustanova govorili su o problemima s kojima se najčešće susreću, te o mjerama koje je potrebno poduzeti kako bi se oni riješili. Tokom razgovora ocijenjeno je da je interes svih zdravstvenih institucija da zdravstveni sistem, na svim nivoima, funkciniše dobro i kvalitetno.
VD direktora Zavoda za forenzičku psihijatriju Sokolac Bojan Koprivica i direktor Bolnice Istočno Sarajevo potvrdili su nastavak saradnje između ove dvije ustanove. JZU Bolnica Istočno Sarajevo će pacijentima JZU Zavod za forenzičku psihijatiju Sokolac pružati zdravstvene usluge iz oblasti KSZ-a, dijagnostike i bolničkog liječenja forenzičkih pacijenata.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *