STUDENTI PRAVNOG FAKULTETA UNIVERZITETA U SARAJEVU POSJETILI ZAVOD

STUDENTI PRAVNOG FAKULTETA UNIVERZITETA U SARAJEVU POSJETILI ZAVOD ZA FORENZIČKU PSIHIJATRIJU SOKOLAC

Danas su u posjeti Zavodu bili studenti druge godine Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu koji su u pratnji prof. dr Amile Ferhatović, više asistentice Kanite Pruščanović i asistenta Miloša Davidovića u okviru predmeta Krivičnog prava organizovali dolazak kako bi se upoznali sa radom i funkcionisanjem naše ustanove.

Isti su pozdravljeni od strane direktora Đorđa Radića, a potom im je šef pravne službe Zora Gojković pojasnila nadležnosti zavoda sa pravnog aspekta.

U nastavku su studenti imali priliku da diskutuju sa dr Milom Jevtićem o forenzičkoj psihijatriji, kao i izazovima koje imamo u radu sa našim pacijentima gledano kroz medicinsko-pravnu prizmu.

Na kraju su studenti obišli prostorije Zavode u pratnji glavne sestre, Milice Tošić, socijalne radnice, Suzane Vučković i radnookupavionog terapeuta, Nikoline Rajić.
Zadovoljstvo je bilo obostrano, te se nadamo da ćemo u narednom periodu nastaviti i unaprijediti saradnju uz isticanje i nastavno-naučnih potencijala koje njeguje naša ustanova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *