Novosti

Četvrti sastanak radne grupe za izradu nacrta „Protokola za postupanje sa počiniocima krivičnih djela sa mentalnim smetnjama“

U okviru zajedničkog projekta Evropske Unije i Vijeća Evrope Horizontal Facility za Zapadni Balkan i Tursku koji se u Bosni i Hercegovini provodi pod nazivom „Unapređenje mehanizama zaštite ljudskih prava pritvorenih i zatvorenih osoba“ organizujemo Četvrti sastanak radne grupe za izradu nacrta „Protokola za postupanje sa počiniocima krivičnih djela sa mentalnim smetnjama“. Sastanak je planiran 22. maja 2018u prostorijama JZU Zavod za forenzičku psihijatriju Sokolac sa početkom u 9, 00 sati i planiraim završetkom 23.  marta oko 16, 00 sati.

U skladu sa dogovorom Upravnog odobra projekta, kao i sa direktorom JZU Zavoda za forenzičku psihijatriju Sokolac, ovaj sastanak će se iskoristiti za finaliziranje Protokola za postupanje sa forenzičkim pacijenitima i pratećeg programa obuke u skladu sa preporukama datim nakon ekspertne posjete međunarodne konsultantice, dr Catherine Creamer (obavljene 23-24. aprila 2018 godine).


JZU „Zavod za forenzičku psihijatriju Sokolac“, 2018

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *