NovostiOglasna tabla

PROJEKAT MENTALNOG ZDRAVLJA U BOSNI I HERCEGOVINI

PROJEKAT MENTALNOG ZDRAVLJA U BOSNI I HERCEGOVINI

  Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske i Federalno ministarstvo zdravstva, zajedno sa Asocijacijom XY u saradnji sa Vladom Švicarske provode “Projekat mentalnog zdravlja u Bosni i Hercegovini, Faza III (2018-2022)”.

     U okviru Faze III Projekta, nastavlja se pružanje podrške primjeni radne terapije u mentalnom zdravlju kroz grupne supervizijsko-edukativne radionice i supervizijske posjete centrima za mentalno zdravlje, ustanovama mentalnog zdravlja u kojima se pružaju usluge radne terapije. Terenske posjete ustanovama mentalnog zdravlja su planirane sa ciljem kontinuiranog poboljšanja kvalitete usluga radne terapije, kao i poboljšanja odnosa između pružalaca i korisnika usluga.

     Cilj ovog projekta je da se na osnovu međusobne razmjene iskustava i primjera dobre prakse između radnih terapeuta u mentalnom zdravlju širom Republike Srpske postigne trajno poboljšanje kvaliteta usluga mentalnog zdravlja u zajednici, za doprinos kvalitetnijem životu i većem zadovoljstvu korisnika u oblasti mentalnog zdravlja i podizanju nivoa motivacije za primjenu terapije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *