U SOKOCU ORGANIZOVANE DRUGE SPORTSKE IGRE ZDRAVSTVENIH RADNIKA SARAJEVSKO-ROMANIJSKE REGIJE

14.06.2023. godine na izletištu Kopito, kod Sokoca, organizovane su “Druge sportske igre zdravstvenih radnika Sarajevsko-romanijske regije”.

Učesnici su prije početka sportskih takmičenja minutom ćutnje odali počast kolegi Draganu Dragoviću, dugogodišnjem radniku bolnice “Srbija”, velikom i humanom čovjeku koji je iznenada preminuo prošle godine.

Sportske igre, okupile su zaposlene iz Zavoda za forenzičku psihijatriju Sokolac, Bolnice “Srbija”, Specijalne bolnice za psihijatriju Sokolac, Doma zdravlja Sokolac “Ljubomir Ćeranić” i Instituta za javno zdravstvo-Rеgiоnаlni cеntаr Istоčnо Sаrајеvо.

Okupljanju zdravstvenih radnika prisustvovao je i ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, Alen Šeranić, koji je istakao da mu je zadovoljstvo doći na Romaniju i najavio nastavak pomoći zdravstvenim ustanovama ove regije.

VD direktora, Zavoda za forenzičku psihijatriju Sokolac, Đorđe Radić zahvalio se prisutnima i istakao je ovo lijep način da se radnici okupe i druže ali i da se jača saradnja između zdravstvenih ustanova Sarajevsko-romanijske regije.

Zaposleni pomenutih ustanova na sportskim igrama takmičili su se u: spremanju specijaliteta pod sačem, pripremanju kotlića, fudbalu i odbojci.

Nakon sportskih manifestacija nastavljeno je druženje zaposlenih zdravstvenog sektora, a pozitivna atmosfera doprinijela je da ovo druženje bude nezaboravno.

Zahvaljujemo se ministru spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staši Košarcu, poslaniku u Narodnoj skupštini Republike Srpske; Strahinji Baševiću i ostalim zvanicama, na podršci ovoj manifestanciji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *